Som vi nevnte tidligere, er det mange bøker å finne på nettet. Det kan være begge bøkene tilgjengelige å lytte til som lydbok, men også de du kan lese online. Det er flere måter å finne disse bøkene. Gratis på biblioteket finner du noen bøker i dette utvalget. Du logger inn med bibliotekskortet ditt, og så kan du låne digitale bøker. Det oppgis vanligvis om boka er til å lytte eller lese. Det kan hende du må laste ned en spesiell app for å kunne lytte eller lese disse bøkene, men dette vises vanligvis når du går til bibliotekets side og velger digitale bøker.
Hvis du vil ha et større utvalg bøker på nettet, er det flere sider for dette. Hvis du vil kjøpe en enkelt bok, kan du gjøre dette i bokhandlene på nettet. Der, i stedet for å klikke hjem boka i postkassen, kan du velge å ha en digital bok for å lytte eller lese. Hvis du er en stor forbruker av elektroniske bøker, kan det være en bedre løsning å velge noen av de boktjenestene som er tilgjengelige for å lytte og lese bøker online.

E-bok-lesere

Det er også spesielle lesebrett som du bare kan bruke til å lese bøker. På disse kan du enkelt justere størrelsen på teksten så vel som lysstyrken slik at den passer til lesebehovene dine.

Det er nettbrett i flere forskjellige prisnivåer, og vi vil ikke gå inn på hvilken som er den beste eller så, men det er andre som har bedre kunnskap om det enn vi.

I tillegg til et spesielt lesebrett, kan du selvfølgelig bruke datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet til å lese bøkene dine. I noen tilfeller kan det hende du må laste ned en app mens andre du vil motta i pdf, og deretter kan du lese dem så lenge du har pdf på enheten din.

Rollups

Selv om e-bøker er digitale, markedsføres de ofte via rollups etc. i bokhandler.

Copyright © 2024